Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnie TS3 na 7 dni z MusicBot'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, tak jak w tytule.

Oferuje:

15slotów(można trochę zwiększyć jeśli będzie więcej ludzi)

MusicBot(fajne stacje)

All na tydzień, jak się ludzie utrzymią mogę przedłużyć

Domene pod serwer

Zabezpieczony TS(przeciwko dania przez luke admina itd...)

Ddos mu nie szkodliwy

Oczekuję:

Kilku osób

Dojrzalosci

Kontakt: PW na forum, podam gg lub inny kontakt ;) + Może być więcej slotów dla tych co się przyczepili i może być na dłużej, zależy to tylko i wyłącznie ode mnie. 

Opublikowano

Hej, tak jak w tytule.

Oferuje:

15slotów(można trochę zwiększyć jeśli będzie więcej ludzi)

MusicBot(fajne stacje)

All na tydzień, jak się ludzie utrzymią mogę przedłużyć

Domene pod serwer

Zabezpieczony TS(przeciwko dania przez luke admina itd...)

Ddos mu nie szkodliwy

Oczekuję:

Kilku osób

Dojrzalosci

@Azurin

Może i nie poprawnie, ale autor podał informacje o możliwości przedłużenia.

W sumie jak tak na to patrzeć, to 90% startującym serwerą, taki okres czasu jest w zupełności wystarczalny :P

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Poważnie serwer na tydzień? Już lepiej swój postawić.. Idiotyczne oferta.

@Azurin

Na początek naucz sie odmieniać wyrazy bo widze problemy masz z tym. Cytuje ,,Idiotyczne oferta,, druga sprawa naucz sie nieuku czytać i rozumieć wypowiedz napisał że może przedłużyć jesli bedzie taka potrzeba dlatego jedyny idiotyczny komentarz jest tutaj Twoj. Oferta napisała nawet ładnie sa zawarte wszstkie informacje które sa potrzebne dlatego może komus sie przydać.

Opublikowano

@Azurin

Na początek naucz sie odmieniać wyrazy bo widze problemy masz z tym. Cytuje ,,Idiotyczne oferta,, druga sprawa naucz sie nieuku czytać i rozumieć wypowiedz napisał że może przedłużyć jesli bedzie taka potrzeba dlatego jedyny idiotyczny komentarz jest tutaj Twoj. Oferta napisała nawet ładnie sa zawarte wszstkie informacje które sa potrzebne dlatego może komus sie przydać.

I co? Przedłuży na kolejny tydzień i 5 slotów więcej? Boże litości włącz mózg, bo widzę po nicku, że obumiera..

Opublikowano

I co? Przedłuży na kolejny tydzień i 5 slotów więcej? Boże litości włącz mózg, bo widzę po nicku, że obumiera..

Nie wiem czy Ty udajesz czy jestes az tak tepy. Jezeli ktos potrzebuje tsa do prac lub dla niewielu osób to jest to idealny ts kto mowi tu o tym by wchodzilo tam setki ludzie moze byc ten ts wykorzystywany do prac dla kilku osob to jest to wtedy dobra oferta dla takich ludzi którzy potrzebuja do rozmowy tylio dla siebie.

Opublikowano

Oferta w porządku.

UP - masz u mnie :D

...................\/...................

Opublikowano

Nie wiem do czego się przyjebaliście. Tak 15 slotów na 7 dni. Takie fundusze na jedynm z hostingów mi zostały, zawszę jak utrzyma stalszą liczbę osób +/- 10 to mogę go przedłużyć lub zwiększyć sloty załóżmy do 50 NP.

@Aktualne

KONTAKT: GG - 34367648

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...